Приложение №3 к договору оферты интернет-магазина https://ecopol.com.ua.

Умови цього додатка регулюють взаємовідносини між Продавцем та Покупцем відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, та договором оферти.

  1. Обробка та зберігання персональних даних

1.1. Інформація,яку надає Покупець є конфіденційною. Інтернет - магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях функціонування інтернет - магазину (відправлення повідомлення Покупцю про виконання замовлення, відправки рекламних повідомлень та ін.).

1.2. Акцептом Договору та \ або реєстрацією на сайті «https://ecopol.com.ua», та \ або замовленням товару, та \ або оплатою товару, Покупець добровільно дає згоду на збір та обробку власних персональних даних у зареєстрованій базі Продавця в для таких цілей:

  • дані, які стають відомі Продавцю використовуються в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів;
  • отримання інформації про замовлення;
  • передача телекомунікаційними засобами зв'язку (по електронній пошті, мобільним зв'язком) рекламних та спеціальних пропозицій;
  • інформації про акції, розіграші або будь-який інший інформації про діяльність магазину.

1.3. Для цілей, передбачених пунктом 1.2.,Продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті номер.

1.4. Покупець дає продавцю право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: 

  • поміщати персональні дані Покупця в бази даних Продавця (без додаткового повідомлення Покупця про це);
  • здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміна (у міру необхідності).

1.5. Продавець зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати та не передавати дані будь-якої третьої сторони (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

1.6. У разі небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, надіславши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, на поштову або електронну адресу.

Повідомлення про файли cookie.

Файли cookies - це невеликі текстові файли, які відправляються на пристрій, коли ви відвідуєте веб-сайт. Файли cookies потім повертаються на початковий веб-сайт при кожному наступному візиті, або на інший веб-сайт, який розпізнає файли cookies. Файли cookies грають роль пам'яті для веб-сайту, дозволяючи веб-сайту дізнаватися ваш пристрій при вашому відвідуванні. Файли cookies також можуть запам'ятати ваші уподобання, поліпшити взаємодію з сайтом, а також адаптувати рекламу найбільш вигідним для вас чином.

 

На сайті інтернет - магазину «https://ecopol.com.ua» використовуються файли cookie сервісів Google. Вони потрібні для надання послуг та аналізу трафіку. Інформація про вашу IP-адресу, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів та послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.

 

Меню